Vse to in še več smo izvedeli na letošnji Mikrocop konferenci, ki se je odvijala že štirinajstič po vrsti 28.9.2017 na Brdu pri Kranju.

Letošnji dogodek je potekal v znamenju nove evropske uredbe GDPR o varstvu podatkov, saj uredba prinaša kar nekaj novosti. Poleg višjih glob za kršitelje, so tukaj še strožji pogoji za obdelavo osebnih podatkov, poenotenje varovanja osebnih podatkov ter pooblaščene osebe za varstvo podatkov. Dotičnih tem o novi uredbi so se dotaknile tri strokovne predavateljice mag. Eva Kalan, ki je predstavila spremembe Uredbe, dr.Nataša Pirc Musar je zbranim predstavila praktične primere določenih delov Uredbe, v nadaljevanju pa je Alenka Fic Mikolič pojasnila kaj GDPR prinaša uporabnikom Mikrocopovih rešitev.

Simona Kogovšek, direktorica podjetja Mikrocop je udeležence izzvala s trditvijo, da je danes hiter in enostaven dostop do podatkov ključnega pomena za ohranjanje konkurenčne pozicije na trgu vsakega podjetja. Pa to drži? Napredno delo z dokumenti in s podatki lahko odpira nove poslovne priložnosti, saj so  zaradi ustreznega in pravočasnega dostopa do informacij poslovne odločitve boljše in hitrejše.

Zadnji del konference je postregel z izjemno zgodbo Marina Medaka, kapitana veslaške posadke, ki je prečkala Atlantik. Sledila pa je tudi podelitev nagrad, kjer je naše podjetje e-DISTI podelilo skener Mustak,  ki ga je prejela ga. Helena Lampe z podjetja Creatina d.d. in  UPS napravo Samurai Power. 

Čestitkam ob prejemu nagrade se pridružuje tudi e-DISTI ekipa, ki želi uspešno uporabo naših izdelkov.

  • VARSTVO PODATKOV je neposredno povezano z UPRAVLJANJEM IN ARHIVIRANJEM DOKUMENTOV
  • VARSTVO PODATKOV je neposredno povezano z UPRAVLJANJEM IN ARHIVIRANJEM DOKUMENTOV
  • VARSTVO PODATKOV je neposredno povezano z UPRAVLJANJEM IN ARHIVIRANJEM DOKUMENTOV